Veel muziekliefhebbers zouden het liefst al hun favoriete artiesten met hun eigen camera willen vastleggen. Leuk voor thuis, leuk voor later! Dat begrijpen we maar al te goed. Toch is het zo: je geniet meer van de muziek als je luistert en geen foto’s maakt, en onze ingehuurde fotografen zorgen voor mooie foto’s waarvan je achteraf op onze website en social media kan genieten.

Daarom voeren we het volgende camerabeleid: alleen geaccrediteerde persfotografen mogen professionele camera’s meenemen en foto- of filmopnamen maken tijdens het festival. Andere opnameapparatuur, camera’s en met afneembare lens zijn niet toegestaan. Ook iPads en overige tablets zijn NIET toegestaan, mede door de hinder die zij andere bezoekers geven wanneer er vanuit het publiek gefilmd of gefotografeerd wordt.

Festivalbezoekers mogen wel kleinbeeldcamera’s meenemen, maar dienen rekening te houden met het volgende: gebruik GEEN FLITS (de artiesten hebben de festivalorganisatie daarom gevraagd, zodat zij niet verstoord worden tijdens hun optreden) en zorg ervoor dat je het zicht en de plezier van andere toeschouwers niet verstoort.