Vrijdag aanstaande is het zover

We verheugen ons om vrijdag 25 oktober de 2019 editie van ons festival af te trappen. Voor degene die ze nog niet hebben: er zijn nog enkele kaartjes beschikbaar. Koop ze hier!

Polsbandjes

Met uw ticket kunt u uw polsbandje(s) ophalen bij de kassa van LantarenVenster (Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam). Dat kan vrijdag 25 en zaterdag 26 oktober vanaf 17:00. Met een polsbandje krijgt u toegang tot de verschillende locaties. Zowel op vrijdag als op zaterdag begint het eerste concert om 18:30u.

Kijk voor het volledige festivalprogramma op www.fjir.nl.

Zie voor informatie over bereikbaarheid en parkeren de website van LantarenVenster.

Wees op tijd bij de kleinere zalen

Bezoekt u het festival op zaterdag? Houdt u er dan rekening mee dat de locaties Theater Walhalla en Verhalenhuis Belvédère kleine locaties zijn en misschien snel vol zijn. Wees dus op tijd.

Beeldopnamen

Tijdens het festival worden beeld- en geluidsopnamen gemaakt. U zult hier geen hinder van ondervinden.

Cash betalen bij Eddy’s Corner

In Eddy’s Corner, in de foyer van LantarenVenster, zijn CD’s en merchandise van artiesten te koop. Ook vinden hier signeersessies plaats, die worden aangekondigd tijdens het festival.

Let op: gelieve met cash te betalen bij Eddy’s Corner.

Amazing Grace voorpremière

Op zaterdagmiddag om 16:00 uur organiseert LantarenVenster een voorpremière van de film ‘Amazing Grace’. In 1972 nam Aretha Franklin de gelijknamige plaat op, dat het meest succesvolle gospelalbum allertijden zou worden. Festivalbezoekers betalen voor de voorpremière slechts 7 euro op vertoon van hun FJIR-ticket! Reserveer hier.

We wensen u veel plezier tijdens Festival Jazz International Rotterdam 2019.